Пропонуємо вам приготувати солянку.

Це класичний рецепт, пише “Галицький кореспондент”.

Інгредієнти:

Рецепт класичної солянки
  • Яловичина — 300 г
  • Копчене м’ясо — 200 г
  • Ковбаса — 200 г
  • Сосиски — 6 шт
  • Морква — 1 шт
  • Цибуля — 3 шт
  • Борошно — 1-2 ст. л.
  • Томатна паста — 3 ст. л.
  • Зелень, спеції та мариновані огірки — на смак
  • Сметана 15% — на смак.

З яловичини, лаврового листа, солі і перцю приготувати бульйон. Зварене м’ясо нарізати соломкою і вкинути назад в бульйон. Мариновані огірки нарізати кубиками і кинути в бульйон.

На розігрітій сковороді підсмажити нарізані соломкою ковбасу, копчене м’ясо і сосиски. Висипати все в бульйон. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями і смажити на сковорідці разом з борошном і томатною пастою ще кілька хвилин, потім вилити все в каструлю з бульйоном.

Додати спеції і зелень на смак. При подачі на стіл в солянку можна покласти ложку сметани.

Смачного!

Рецепт класичної солянки

Джерело